- 300 γρ. φουντούκια ψημένα ( αν θέλετε παίρνετε και ωμά και κάνετε εσείς τη διαδικασία )
- 1,5 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
- 2 κουταλάκια του γλυκού απόσταγμα βανίλιας
- 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καρύδας ( περίπου 80 γρ. ζύγισα )
- 1,5 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη
- μια μυτούλα αλάτι
- 1,5 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
- 2 κουταλάκια του γλυκού απόσταγμα βανίλιας
- 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη καρύδας ( περίπου 80 γρ. ζύγισα )
- 1,5 κουταλιά της σούπας κακάο σκόνη
- μια μυτούλα αλάτι
Οδηγίες
- Αλέθετε τα φουντούκια, ίσως χρειαστεί να κάνετε διάφορα κόλπα. Όπως να κουνήσετε το multi, να τα βάλετε λίγα λίγα και τα σχετικά. Μου πήρε σίγουρα 10 λεπτά. Πραγματικά η μόνη φασαρία που έχει είναι ότι το κλασσικό multi που είχα εγώ, δυσκολευόταν κάπως αλλά με υπομονή έγινε. Ίσως με ένα λίγο πιο δυνατό μηχάνημα λιώσουν τελείως τα φουντούκια. Η γεύση πάντως δεν αλλάζει.
- Προσθέτετε μετά όλα τα υλικά σιγά σιγά.
- Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο παραπάνω λάδι ή ζάχαρη για να γίνει πιο υγρό, αλλά μην σας φοβίζει γιατί η γεύση τους δεν είναι έντονη.
- Βάλτε την υγιεινή μερέντα σας σε βαζάκια γυάλινα και κρατήστε την στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου