«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Ρυζόγαλο με ζαχαρούχο γάλα

Πώς το κάνουμε:

  1. Bάζουμε το ρύζι μαζί με νερό σε μέτρια φωτιά να ψηθεί.
  2. Στραγγίζουμε και προσθέτουμε το γάλα, το νερό και το corn flour.
  3. Ξαναβάζουμε τη κατσαρόλα μας σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
  4. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βανίλια.
  5. Βάζουμε το ρυζόγαλο μας σε μικρά μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 3/4 ποτηριού ρύζι γλασέ
  • 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 200 ml νερό
  • 4 κοφτές κουταλιές σούπας corn flour διαλυμένες σε λίγο κρύο νερό
  • 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου