Πώς το κάνουμε:
- Bάζουμε το ρύζι μαζί με νερό σε μέτρια φωτιά να ψηθεί.
- Στραγγίζουμε και προσθέτουμε το γάλα, το νερό και το corn flour.
- Ξαναβάζουμε τη κατσαρόλα μας σε μέτρια φωτιά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τη βανίλια.
- Βάζουμε το ρυζόγαλο μας σε μικρά μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Τι χρειαζόμαστε:
- 3/4 ποτηριού ρύζι γλασέ
- 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 200 ml νερό
- 4 κοφτές κουταλιές σούπας corn flour διαλυμένες σε λίγο κρύο νερό
- 1 κ.γ. εσάνς βανίλιας
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου