«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Πανεύκολο τυρόψωμο απο τη Χαλκιδική






Ειναι πολυ νοστιμο και γινεται πολυ γρηγορα. Για το πρωί ειναι ενα κι ενα και οχι μονο. Το εκανε μια γειτονισσα στο Πολυχρονο Χαλκιδικης.


Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κιλο ζυμαρι απο το φουρνο
  • 250γρμ. μαργαρινη
  • 1/2 κιλο τυρι φετα

    Πώς το κάνουμε:

    1. Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι να ενωθουν καλα μεταξυ τους. Απλωνουμε το ζυμαρι σε βουτυρωμένο ταψι σαν πίτα.
    2. Το ψηνουμε σε 180 βαθμους μεχρι να ροδιζει καλα.
    3. Τρωγεται ζεστο, μολις βγει απο το φουρνο του δινουμε να καταλαβει.
    4.  Εαν θελουμε κανουμε δικο μας ζυμαρι με μαγια. Αλλα για ποιο γρηγορα οταν παμε το πρωί να παρουμε το ψωμι μας, ζηταμε απο τον φουρναρη και ενα κιλο ζυμαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου