«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Πεντανόστιμο ρυζόγαλο

Πώς το κάνουμε:

  1. Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να πιει όλο το νερό.
  2.  Σε ένα μπωλ ριχνουμε 360 γρ. γάλα, τη ζάχαρη, την κρέμα Γιώτης και τα ανακατεύουμε καλά. 
  3. Ρίχνουμε στο ρύζι το 1 λ. γάλα και μόλις βράσει ριχνουμε το μιγμα της κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να πηξει. 
  4. Το μοιράζουμε σε μπωλακια και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Τι χρειαζόμαστε:

  • 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανιλια
  • 1,360 γρ. γάλα φρέσκο
  • 15 κουτ.σ. ζάχαρη
  • 1 φλυτζάνι ρυζι γλασέ
  • 2,5 φλυτζάνια νερό
  • 1/2 κουτ.γλ. αλάτι
  • κανέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου