Πώς το κάνουμε:
- Βράζουμε το ρύζι με το νερό και το αλάτι και το αφήνουμε να πιει όλο το νερό.
- Σε ένα μπωλ ριχνουμε 360 γρ. γάλα, τη ζάχαρη, την κρέμα Γιώτης και τα ανακατεύουμε καλά.
- Ρίχνουμε στο ρύζι το 1 λ. γάλα και μόλις βράσει ριχνουμε το μιγμα της κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να πηξει.
- Το μοιράζουμε σε μπωλακια και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης βανιλια
- 1,360 γρ. γάλα φρέσκο
- 15 κουτ.σ. ζάχαρη
- 1 φλυτζάνι ρυζι γλασέ
- 2,5 φλυτζάνια νερό
- 1/2 κουτ.γλ. αλάτι
- κανέλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου