ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 2 μεγάλες πατάτες φούρνου (Russett ή γλυκό)
- 1 κουταλιά της σούπας. βούτυρο
- 2 αυγά
- 2 λωρίδες μπέικον, μαγειρεμένο και κατέρρευσε
- 2 κουταλιές της σούπας. τριμμένο τσένταρ ή τυρί γκούντα
- 1 κουταλιά της σούπας. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ:
- Βάλτε το πρώτο ψητή πατάτα από την πλευρά του, και να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι για να κόψετε προσεκτικά από την κορυφή τρίτο της πατάτας. Με ένα κουτάλι, κούφια από τη μέση της πατάτας για να κάνει μια «κούπα», αφήνοντας την πατάτα ως παχιά ή λεπτή, όπως θα θέλατε. (Απλά θυμηθείτε, το περισσότερο χώρο φύγετε, το περισσότερο χώρο για τα αυγά, μπέικον και τυρί!) Επαναλάβετε με το δεύτερο πατάτα.
- Τοποθετήστε 1/2 κουταλιά της σούπας βούτυρο στη μέση του κάθε μπολ. Στη συνέχεια, να σπάσουν απαλά ένα αυγό σε κάθε μπολ, προσέχοντας να μην σπάσει τον κρόκο. Κορυφή με μπέικον, τυρί, το μαϊντανό, και, στη συνέχεια, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ψήνουμε στους 350 βαθμούς F για 20-25 λεπτά, ή μέχρις ότου καθορισθούν τα ασπράδια. Σερβίρετε αμέσως.
μέσω: gimmesomeoven
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου