«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΨΩΜΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Είτε στη Μέση Ανατολή, τη Γερμανία ή στην Αμερική, αυτές οι συνταγές ψωμιού μπορούν να ζωντανέψουν κάθε μέρος.
Αντί για ένα παραδοσιακό καρβέλι τηγάνι ψωμί, χρησιμοποιήστε ένα τηγάνι κέικ κύπελλο ή το τηγάνι Bundt.
Τοποθετήστε τα διακοσμημένα ψωμιά σε ένα τριών επιπέδων πιάτο καραμέλα και να αφήσει ο καθένας στο κόμμα να τα δοκιμάσετε όλα. διακοπές είναι όλα για τις οικογένειες και την αγάπη. Από Μουσουλμάνοι γιορτάζουν Eid ul Fitr στους Αμερικανούς τον εορτασμό των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων, τα ψωμιά θα γεμίσουν τα στομάχια όλη την οικογένεια. Διακοπές ήταν παραδοσιακά σοκολάτας που καλύπτονται γλυκά και πίτες κολοκύθας, δεν είναι καλά πια. Τώρα το θέμα είναι η πολυμορφία και νέες γεύσεις. Δοκιμάστε αυτά τα ψωμιά και στη συνέχεια να αποφασίσει ποιο είναι πραγματικά το πιο νόστιμο. Υπάρχουν πολλές συνταγές εδώ για όλα τα μέρη του τρέχοντος έτους.

American παραδόσεις του ψωμιού κολοκύθαςpumpkin_kolokitha

Αυτό το ψωμί κολοκύθας μπορεί να ψηθεί σε ένα καρβέλι τηγάνι και στη συνέχεια κόβουμε σε φέτες. Μόλις κοπούν οι φέτες, κόψτε τις φέτες σε μεγάλες ράβδους τύπου biscotti. Αυτές οι ράβδοι μπορούν στη συνέχεια να τεθεί πίσω στο φούρνο και ψήνεται σε αμφότερες τις πλευρές. Ice οι ράβδοι με ένα λευκό γλάσο άχνη και σερβίρετε.
Συστατικά:
4 φλιτζάνια αλεύρι
3 κούπες ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
2 κουταλάκι του γλυκού μπαχαρικό κολοκύθας
3 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
3/4 φλιτζανιού φυτικό έλαιο
2 φλιτζάνια φρέσκο ​​μαγειρεμένο κολοκύθα, στραγγισμένο από όλο το νερό
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
Οδηγίες:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα ξηρά συστατικά. Φροντίστε να κοσκινίσει δύο φορές.
Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και στη συνέχεια προσθέστε στην κολοκύθα. Με ένα μίξερ χειρός, να μείγμα καλά.
Σιγά-σιγά προσθέστε το λάδι και να νικήσει και πάλι. Με μια μεγάλη ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια.
Ρίξτε σε ένα καλά βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί καρβέλι ή δύο μικρά τηγάνια και ψήνουμε. Ψήστε αυτό το ψωμί κολοκύθας σε προθερμασμένο φούρνο 350 βαθμούς για 1 ώρα.
Σημείωση: 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο cranberries αντί για τα καρύδια.

Γερμανικό ψωμί του Πάσχα (Osterbrot)bretzel_bread

Η συνταγή περιλαμβάνεται, λόγω της ευκολίας των κατευθύνσεων και την όμορφη γεύση του ψωμιού. Παραδοσιακά, αυτό το ψωμί γίνεται σε πλεξούδες, αλλά κάποιες εναλλακτικές λύσεις θα ήταν να τεθεί σε μικρά φορμάκια και σερβίρεται χωριστά. Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι να θέσει σε μικροσκοπικά τηγάνια καρβέλι και σερβίρουμε με τη ζάχαρη σε σκόνη, μετά το ψωμί έχει αφαιρεθεί από τα τηγάνια.
Συστατικά:
8 φλιτζάνια αλεύρι
2 συσκευασίες των άμεσων μαγιά
4 κρόκους αυγών χτυπημένα
1 φλιτζάνι ζεστό γάλα
3/4 φλιτζάνι ζάχαρη ή 1/2 φλιτζάνι μέλι
1/2 φλιτζάνι λιωμένο βούτυρο
Ιαν 1 – 1/2 φλυτζάνια ζεστό νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 φλιτζάνι σταφίδες
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
1 αυγό και 2 κουταλιές της σούπας γάλα για το πλύσιμο των αυγών
Οδηγίες:
Σε ένα μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα βάλτε το ζεστό γάλα, το βούτυρο, τη ζάχαρη ή το μέλι και τους κρόκους. Με ένα μείγμα χτυπήστε το μείγμα καλά.
Σιγοβράζουμε σε χαμηλή τρώνε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφαιρέστε από το φούρνο να κρυώσει.
Σε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας βάζουμε το αλεύρι, ξηρή στιγμιαία μαγιά και το αλάτι. Προσθήκη στα υγρά συστατικά στο κέντρο του μίγματος αλευριού.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σιγά-σιγά. Προσθήκη στο ζεστό νερό και τη βανίλια για να κάνει μια εύπλαστη, μαλακή ζύμη.
Προσθήκη στα κορινθιακή σταφίδα και ζυμώνουμε καλά. Αφήστε το διπλό ψωμί σε μέγεθος.
Όταν το ψωμί είναι διπλάσιο σε μέγεθος, βάλτε στο βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί της επιλογής μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 350 βαθμού.
Όταν το ψωμί είναι 3/4 τρόπο γίνεται, βουρτσίστε το ψωμί με ένα πλύσιμο αυγών και προσθέστε τα αμύγδαλα.
Βάλτε πίσω στο φούρνο για να ολοκληρωθεί το μαγείρεμα. Τα αμύγδαλα είναι προαιρετικά? Πολλοί θα φτάσει μόνο το ψωμί με ζάχαρη άχνη.
Σημείωση: Ο χρόνος μαγειρέματος εξαρτάται από το μέγεθος του τηγανιού που χρησιμοποιείται. Ένα μεγάλο καρβέλι τηγάνι θα πάρει διπλάσιο χρόνο σε σύγκριση με ένα μικρό σαγανάκι. Το ψωμί μπορεί να είναι πλεγμένο επίσης. Αν πλέξιμο ψωμί, χωρίστε τη ζύμη σε τρίτα και να τεθούν σε κάθε πλευρό και σιρίτια.

Ισλαμικές γιορτές και τα ψωμιά Galorepsomi-sintagi-islam

Περιττό να πούμε ότι οι Μουσουλμάνοι και οι Άραβες τρώνε διαφορετικά από τους Αμερικανούς. American κόμματα θα μπορούσαν να έχουν αυγό nog, καρύδα cupcakes και η Pepsi Cola. Μέσης Ανατολής τα μέρη είναι περισσότερο σε ημερομηνίες, καρύδια και tamarind γροθιά.
Στις ισλαμικές διακοπές, όπως Eid ul Fitr (διακοπές μετά το Ραμαζάνι), το παραδοσιακό επιδόρπιο είναι mamoul. Mamoul είναι το ψωμί, όπως τα μπισκότα γεμίζουν με τις ημερομηνίες και τα καρύδια. Walnut mamoul είναι λιγότερο παραδοσιακή, αλλά εξίσου νόστιμο. Άραβες έχουν επίσης ένα παραδοσιακό ψωμί διακοπές γιορτή που γίνεται με γλυκάνισο και μαύρο κύμινο και σερβίρεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Μία από τις πιο περιζήτητες ψωμιά για τις διακοπές ή οποιαδήποτε ημέρα είναι Zatar (ρίγανη) ψωμί. Αυτό το ψωμί μπορεί να γίνει με μια παραδοσιακή συνταγή ζύμη ψωμιού. Το πραγματικό μυστικό είναι καλής ποιότητας ελαιόλαδο.
Zatar Ψωμί
Συστατικά:
3 φλιτζάνια αλεύρι
3/4 φλιτζάνι γιαούρτι
1/4 κούπας παρθένο ελαιόλαδο
Πρέζα αλάτι
1 κουταλιά της σούπας στιγμιαία μαγιά
Ζεστό νερό να αναμειγνύεται με
1 φλιτζάνι παρθένο ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ρίγανη
1 κουταλιά της σούπας σουμάκι
1 κουταλιά της σούπας σουσάμι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Οδηγίες:
Κάντε το ψωμί ζύμη τοποθετώντας το αλεύρι σε μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας. Προσθήκη στο γιαούρτι, το λάδι, μαγιά και αλάτι.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και με τα δύο χέρια συνδυάζουν όλα τη ζύμη μαζί. Προσθέστε αρκετό νερό για να κάνει μια μαλακή εύπλαστη ζύμη.
Αφήστε τη ζύμη να φουσκώσει για 1 ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί. Ανοίγουμε τη ζύμη σε ένα μεγάλο κύκλο και να θέσει σε ένα λαδωμένο τηγάνι για πίτσα.
Σε ένα ξεχωριστό μπωλ βάζουμε σε ένα φλιτζάνι ελαιόλαδο, ρίγανη, σουμάκ, σουσάμι και το αλάτι. Αναμίξτε καλά.
Απλώστε το μίγμα στο Zatar πάνω από τη ζύμη ψωμιού. Ψήνουμε σε πολύ ζεστό φούρνο 400 βαθμού.
Όταν το ψωμί γίνεται, τις κόβετε σε μεγάλα κομμάτια τύπου τρίγωνο πίτσα και σερβίρετε με αραβικό καφέ. , μπορεί να σερβιριστεί οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας
πηγη
goodfoodandmore.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου