«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Κράκερς Εσσαίων:









Φυτρώνουμε ½ κιλό σιτάρι για 1-2 ημέρες από τη στιγμή που θα φανεί η φύτρα. Αλέθουμε στο μπλέντερ προσθέτωντας πολύ λίγο νερό ή rejuvelac, σπόρους αγριοκύμινου και λίγο άνθος αλός. Ζυμώνουμε και απλώνουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί σε τετράγωνο πάχους ½ εκατοστού. Κόβουμε σε τετραγωνάκια πλάτους 3 εκ. και ψήνουμε στον φούρνο στους 180ο για 40΄ ή ξεραίνουμε στον φούρνο στους 50ο για 6-8 ώρες.
πηγη
ippokrates-ygeia-diatrofi.blogspot.gr/

1 σχόλιο:

  1. Καλή κι δημιουργική χρονιά !!! Με υγεία ,αγάπη και πολλές χαρές για σένα και τους αγαπημένους σου !! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή