«Η φιλοσοφία της κουζίνας είναι σαν του παιχνιδιού: αν δεν διασκεδάζετε, ξεχάστε τη.»

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

Μανιτάρια κρασάτα







Θα χρειαστούμε:

1 μεγάλο κρεμμύδι
500γρ. μανιτάρια φρέσκα portobello
4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
100 γρ. λευκό κρασί
1 κ.γλ. ρίγανη
1 λεμόνι (προαιρετικά)
αλάτι, πιπέρι



Πως το κάνουμε:

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και σοτάρουμε στο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Καθαρίζουμε τα μανιτάρια από την εξωτερική "φλούδα" τους που αφαιρείτε πολύ εύκολα με τα χέρια, τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια και σοτάρουμε στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το λευκό κρασί και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου